Grilovaná treska so zeleninou

Prílohy si určite podľa seba. Ja som ich zvolila viac, nakoľko sa u nás ešte stále vedie objemovka. 🙂

 

20150105_134933

Potrebujeme : 

Tresku

Koreniny podľa chuti

Baklažán

Papriku

Zemiaky

Maslo

Soľ

Cesnakové maslo

Mlieko

Olej

 

Postup :

Tresku posolíme a posypeme koreninami podľa chuti. Ja používam korenie na rybu, trošku červenej mletej papriky ale niekedy aj korenie na mäso. Tresku položíme na gril a na vrchu necháme roztopiť cesnakové maslo. Rybu necháme grilovať a zatiaľ si do misky dáme 1PL oleja , trošku soli a korenia na zeleninu. Kuchynským štetcom potrieme papriku a baklažán zmesou a dáme grilovať k rybe. 2-3 zemiaky ošúpeme, pokrájame na kocky a uvaríme v posolenej vode. Uvarené zemiaky zalejeme trochou mlieka (asi deci) a pridáme plátok masla – vymixujeme.

20150105_132905 20150106_123222

20150105_134308

 

Hotovo. Dobrú chuť !