Prílohy si určite podľa seba. Ja som ich zvolila viac, nakoľko sa u nás ešte stále vedie objemovka. 🙂
Potrebujeme :
Tresku
Koreniny podľa chuti
Baklažán
Papriku
Zemiaky
Maslo
Soľ
Cesnakové maslo
Mlieko
Olej
Postup :
Tresku posolíme a posypeme koreninami podľa chuti. Ja používam korenie na rybu, trošku červenej mletej papriky ale niekedy aj korenie na mäso. Tresku položíme na gril a na vrchu necháme roztopiť cesnakové maslo. Rybu necháme grilovať a zatiaľ si do misky dáme 1PL oleja , trošku soli a korenia na zeleninu. Kuchynským štetcom potrieme papriku a baklažán zmesou a dáme grilovať k rybe. 2-3 zemiaky ošúpeme, pokrájame na kocky a uvaríme v posolenej vode. Uvarené zemiaky zalejeme trochou mlieka (asi deci) a pridáme plátok masla – vymixujeme.
Hotovo. Dobrú chuť !