Kuracie mäso z bylinkového papiera na pečenie

Niežeby som chcela robiť reklamu nemenovanej značke 🙂 ale nedá mi tento recept nespomenúť. Je rýchly , chutný a osobne jeden z mojich najobľúbenejších spôsobov prípravy kuracieho mäsa. Zvládne ho aj kuchársky začiatočník a je to výborná prvá pomoc keď prídete domov hladný. Netreba ani kvapku oleja a kurací steak bude krásne šťavnatý.

V každom obchode možno dostať bylinkové papieriky na pečenie. Sú so sušenými paradajkami a bazalkou , cesnakové alebo s provensálskym korením . (Možete si v nich pripraviť akýkoľvek druh mäsa , dokonca aj ryby.)2015-01-31 13.30.22

 

Potrebujeme iba :

Kuracie mäso

Papieriky na pečenie

 

Postup :

  1. Mäso si nakrájame na rezne .
  2. Rezeň vložíme do papierika a z oboch strán dobre pritlačíme .
  3. Rozpálime si panvicu na sucho . Olej nepoužívame ! Rezeň s papierikom položíme na panvicu a pečieme z každej strany cca 5minút.
  4. Odstránime papier na pečenie , pripravíme si lahodný zeleninový šalát a konzumujeme.

 

Nech Vám chutí . Dobrú chuť ! 🙂

969626_4624123935101_1952798945_n